Vendsyssel Cup 2013

Skrevet tirsdag d. 12. november 2013

Hvert år i starten af november afholdes der Vendsyssel Cup, hvor NORD deltager, og igen i år var vores svømmere med helt fremme og kæmpe om medaljerne.

Holdbillede fra Vendsyssel Cup 2013

I år var det i Brønderslev stævnet blev afholdt og især om søndagen var der ekstra god stemning til finalerne, hvor alle klubber heppede løs på deres svømmere i vandet.

Svømmeklubben NORD havde i år 16 svømmere med ved Vendsyssel Cup, hvor kun få ikke opnåede en eller flere finalepladser.
I alt var svømmerne tilmeldt omkring 80 løb og i 53 af dem blev det til finalepladser, hvor 4 af dem var holdkapper.

En gang i mellem skal man have lov at pralle lidt… NORD kom nemlig hjem med hele 21 guldmedaljer og topscorer på medaljestatistiken målt på guld og lå omtrent lige med S68 og BSK08 i samlede antal medaljer.

Helene Seegert fra NORD blev med sine 7 guldmedaljer (inkl. 2 i holdkap) stævnets absolutte topscorer. Ludvig fik også “fuldt hus” med 5 individuelle guldmedaljer, men vi havde desværre ikke mulighed for at stille en officiel juniorholdkap, da vores anden juniorsvømmer var så uheldig at brække armene kort tid inden stævnet.

En rigtig god weekend for NORD med masser af godt humør og medaljer.​