​Vestdanske Årgangsmesterskaber VÅM Gr. 1 og Gr. 2​

Skrevet tirsdag d. 3. december 2013

I den netop overståede weekend, har vi haft 3 svømmere i vandet ved de Vestdanske Årgangsmesterskaber for årgangssvømmere.

Ved gruppe 2, som er de yngste, havde vi Cecilie Væver af sted sammen med klubbens 3. holds træner Thomas Clausen. Stævnet blev afholdt i Nyborg, og her havde Cecilie et forrygende stævne, hvor hun i alle sine 3 starter satte personlige rekorder (PR).

Cecilie svømmede sig til en flot 4. plads på 100m ryg, og samtidig meget tæt på kravtiden til de Danske Årgangsmesterskaber (DÅM) til sommer. – Og da hun stadig har over 6 måneder til at forbedre sig den sidste smule, skulle det undre om hun ikke nok skal nå det.

Ved gruppe 1, som er de ældste årgangssvømmere, havde klubben 2 svømmere i vandet. Klubben havde egentlig 3 svømmere kvalificeret, men Karl Meisner-Jensen brækkede desværre begge håndled nogle uger forinden stævnet, og trods optimisme helt til sidste måtte lægen melde, at han ikke blev klar. Karl var dog med som moralsk støtte og opbakning til de 2 andre svømmere, Ludvig Lind, og Camilla Ottesen.

Camilla havde 3 løb ved stævnet, og selvom det ”kun” blev til én PR, så er træner Patrick Levisen meget tilfreds med hendes stævne.

Camilla har igennem den sidste tid arbejdet meget med hende teknik, hvilket godt kunne ses.

Hendes første løb, som var 50 fri, satte Camilla PR med næsten ét sekund, hvilket allerede nu har sikret hende deltagelse ved forårets VÅM.

Desværre gled Camilla i sin rygstart, hvilket kostede meget tid. Alligevel svømmede Camilla sig rigtig flot op igen, og svømmede ikke langt fra hende PR.

Det kunne dog godt mærkes, at den nye teknik havde været i fokus, så farten manglede lidt på sidste løb. Camilla svømmede med stor kontrol i kroppen, men måtte desværre se at tiden ikke helt rakte til en ny PR.

Ludvig Lind skulle ikke toppe til dette stævne, da han har DÅM til januar, alligevel satte Ludvig PR på 200IM (Individuel Medley).

Det har været et travlt efterår for Ludvig, så han ser frem til nu at kunne fokusere 100 procent på DÅM, hvor Ludvig skal til Thisted og får mulighed for at have 3 starter.

Patrick Levisen, Cheftræner i klubben, er meget tilfreds med weekenden, og ser frem til at arbejde videre med klubben, og give svømmere nogle gode oplevelser igennem svømning.