Invitation til NORD’s klubmesterskaber

Skrevet fredag d. 28. februar 2014

Så er det igen tid til klubmesterskaberne i Svømmeklubben NORD og svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling er inviteret.

Igen i år svømmes der lørdag og søndag og som altid afholdes klubmesterskaberne i Gl. Lindholm svømmehal, hvor vi håber at se en masse spændte og glade svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling.

Vi håber at rigtig mange svømmere har lyst til at deltage og være med til at gøre det til både en sjov og hyggeligt weekend, som vi afslutter søndag med fællesspisning for både svømmere og forældre.. Ved fællesspisning søndag uddeles der også diplomer og medaljer til alle deltagere fra svømmeskolen, samt medaljer og pokaler til klubmestrene.

En af pokalerne, som uddeles er pokalen for den største forbedring på hhv. 800 fri og 1500 fri, så svømmede du ikke langdistanceløbet sidste år er det vigtigt, at du svømmer løbet i år for at få chancen for at vinde pokalen næste år.

Forældre må også meget gerne sætte kryds i kalenderen, da vi får brug for hjælp fra nogle forældre, som kan hjælpe til med diverse praktiske opgaver og bl.a. officials. Derudover er alle selvfølgelig meget velkommen i hallen som tilskuer.

Der uddeles sedler til svømmerne, men ellers kan man hente dem via nedenstående links.

Information til hold i svømmeskolen:

Klubmesterskaber 2014 – sed​del til svømmeskolen

Information til hold i konkurrenceafdelingen (Talent, K3, K2 og K1):

Klubmesterskaber 2014 – invitation

Klubmesterskaber 2014 – regler aldersgupper

Klubmesterskaber 2014 – tilmeldingsliste

Vil du se hvor mange point du får for dine løb kan du benytte denne omregner, hvor du indtaster din PR og så regner den ud, hvor mange point du får. Er du i tvivl hvad din PR er, så kan den findes på www.octoopen.dk.

Husk at der også er pokal til den største forbedring på hhv. 800 fri og 1500 fri, så svømmede du ikke langdistanceløbet sidste år er det vigtigt, at du svømmer løbet i år for at have chancen for at vinde pokalen næste år.