Vestdanske mesterskaber​

Skrevet torsdag d. 27. november 2014

Det er ganske vist en måned siden vestdanske mesterskaber blev afholdt, men alle interesserede skal ikke snydes for en kort status omkring stævnet.

I weekenden d. 24. – 26. oktober deltog 3 svømmere fra NORD, som tidligere på sæsonen, havde kvalificeret sig til de vestdanske mesterskaber for både junior- og seniorsvømmere.

Det var henholdsvis Camilla Ottesen, Ludvig Lind og Karl Meisner-Jensen, der sammen med cheftræner Patrick Levisen var en tur i Hjørring.

Samlet set havde svømmerne 10 starter, hvoraf 4 af dem resulterede i nye personlige rekorder (PR) til svømmeren.

Den mest bemærkelsesværdige blev sat af Camilla Ottesen, som fik sænket sin PR og i samme ombæring slog den tidlige klubrekord for både junior og for senior piger på 50 m fri, så den nu hedder 0:28.93.

Tillykke til svømmerne med de personlige rekorder og til Camilla med den nye klubrekord.