Vendsyssel Cup 2014

Skrevet mandag d. 17. november 2014

I forrige weekenden deltog NORD og de øvrige vendsysselske klubber ved Vendsyssel Cup, som i år blev afholdt i Skagen med lysshow og godt speak til finalerne.

​Holdbillede fra Vendsyssel Cup

Til Vendsyssel Cup svømmes der både indledende og finaler, hvor det afgøres hvem der skal have hængt medaljer om halsen.

I år var der gjort lidt ekstra ud af finalerne med både lysshow ved indmarch og god præsentation af svømmerne, hvilket var med til at gøre det ekstra prestigefyldt at få en plads i finalerne.​

Sidste år efter Vendsyssel Cup skrev jeg at man godt måtte prale en gang i mellem, da vi kom hjem med 21 medaljer, men trods færre svømmere i år formåede vi alligevel at overgå os selv med 26 medaljer i år.

Succes måles dog ikke kun på medaljer, men også på personlige rekorder, at lykkedes med tekniske detaljer og have det sjovt med at svømme.

Det var ikke alle der kom hjem med medaljer, men alle er jeg sikker på kom hjem med en rigtig god svømme oplevelse, med personlige rekorder og endnu bedre sammenhold.​