Glæde, sammenhold og gode resultater…​

Skrevet søndag d. 7. december 2014

… kunne være overskriften på Svømmeklubben NORD’s deltagelse i Aalborg Cup i en weekend i november. Med en PR procent på 67,4 for K1 og K2 en PR procent på 61 for K3 er der ingen tvivl om, at alle svømmerne har bidraget med en stor potion af vilje og styrke til gode resultater.

Bagved de mange flotte resultater står der et meget engageret trænerteam. Et trænerteam der er med til at skabe et fast fundament under svømmerne på startsskamlen.

Når vi som forældre står på sidelinjen og følger med i aktiviteterne, kan opmærksomheden med god mening også rettes mod andet end svømmernes utallige armtag frem og tilbage i bassinnet. Hvis man ikke har været i en hal under et svømmestævne, skal der hermed komme den største opfordring! Når vi som forældre træder indenfor i børnenes/svømmernes verden, er det samtidig et blik ind i de mange timer, der bliver brugt i træningsbassinet og det der giver drivkraften til sæsonens næste udfordring.

Det er ægte glæde, som svømmerne viser hinanden, mens de er i vandet og ikke mindst på kanten – før eller efter sine egne løb. Alle svømmerne har en rolle på holdet og bidrager med det, som de har med hver især. Det siges at sejre skal deles – det er bare vigtigt at huske, at en sejrene ikke kun handler om at stå på medaljeskamlen, men også de små sejre svømmerne deler med hinanden, når en på holdet svømmer, bare en lille smule, stærkere end sidste gang, eller når det lykkes at gennemføre et løb, man aldrig tidligere har svømmet…. eller måske et løb, der før har udfordret i de tekniske detaljer.

Det kan være et enkelt skulderklap, et smil, det anerkendende nik eller en opmuntrende kommentar, der kommer fra træneren til den enkelte svømmer, der gør en forskel. Bagved den lille men betydningsfulde indsats er der opbygget en fantastisk tryghed og tillid mellem træner og svømmer, der giver den nødvendige ballast, når udfordringerne skal tackles.

Alt dette gør at vi i Svømmeklubben NORD værdsætter alle trænerne og de frivillige kræfter der er med til at gøre en forskel!​