Tre NORD-piger til DÅM

Skrevet lørdag d. 24. januar 2015

I weekenden 16.-18. januar blev der holdt Danske Årgangsmesterskaber (DÅM) for de ældste årgangssvømmere i Esbjerg. NORD havde hele fire svømmere kvalificeret: Cecilie Væver, Lærke Bjerre Tange, Charlotte S. Jensen og Karl Meisner-Jensen. Sidstnævnte kunne dog ikke være med, da han for tiden befinder sig i New Zealand. Det var således op til pigerne at repræsentere klubben, og det gjorde de på fornem vis.

Lærke og Charlotte holdt begge en PR-procent på 100, og det vel og mærke i løb, som de allerede havde sat flotte tider i til VÅM i december. Cecilie var desværre ikke helt på toppen til dette stævne og fik ikke forbedret nogle tider i denne omgang, men hun kommer helt sikkert stærkt tilbage til forårets stævner.

Den største PR kom i Charlottes 200m fly, hvor hun formåede at kappe hele 11 sekunder af tiden fra VÅM.

Hendes tid på 2:45,97 rækker både til en ny klubrekord for årgangssvømmere og til en placering som hurtigste 2002’er fra Vest-Danmark på distancen.

Resultater for hele stævnet kan ses her

Vi har ikke noget holdbillede af pigerne, men her er et billede fra det flotte Svømmestadion Danmark før et af stævneafsnittene. Den helt nye lystavle viste både navne og tider under løbene og var med til at få svømmerne til at føle, at dette stævne var lidt ud over det sædvanlige.​