Invitation til NORD’s klubmesterskaber

Skrevet onsdag d. 4. februar 2015

Så er det snart tid til NORD’s klubmesterskaber igen og vi håber at svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling vil være med til at gøre det til en hyggelig og sjov weekend.

Svømmere fra svømmeskolen og konkurrenceafdelingen kan godt allerede nu begynde at glæde sig til NORD’s klubmesterskaber, der som altid afholdes klubmesterskaberne i Gl. Lindholm svømmehal, hvor vi håber at se en masse spændte og glade svømmere fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling, der vil være med til at gøre det til både en sjov og hyggeligt weekend, som vi afslutter søndag med fællesspisning for både svømmere og forældre.

Forældre må også meget gerne sætte kryds i kalenderen, da vi får brug for hjælp fra nogle forældre, som kan hjælpe til med diverse praktiske opgaver og bl.a. være officials. Derudover er alle selvfølgelig meget velkommen i hallen som tilskuer.

Ved fællesspisning søndag uddeles der også diplomer og medaljer til alle deltagere fra svømmeskolen, samt medaljer og pokaler til klubmestrene.

Udover pokalerne til klubmestrene uddeles der også flidpokaler til de fire konkurrencehold, samt en pokal for største forbedring på henholdsvis 800 m fri og 1500 m fri – alle der ikke svømmede langdistanceløbet sidste år opfordres til at svømme det i år for at få chancen for at vinde pokalen næste år.

Der uddeles sedler til svømmerne, men ellers kan man hente dem via nedenstående links.

Information til hold i svømmeskolen (Øvet):

Klubmesterskaber 2015 – invitation

Klubmesterskaber 2015 – tilmeldingsliste

Information til hold i konkurrenceafdelingen (Talent, K3, K2 og K1):

NORD KM 2015 – invitation K-afdeling

Klubmesterskaber 2015 – regler aldersgruppe

Klubmesterskaber 2015 – tilmeldingsliste

Vil du se hvor mange point du får for dine løb kan du benytte denne omregner, hvor du indtaster din PR og så regner den ud, hvor mange point du får.

Er du i tvivl hvad din PR er, så kan den findes på www.octoopen.dk.