NORD flot repræsenteret ved Danish Open og Forbundsmesterskaberne

Skrevet torsdag d. 26. marts 2015

I weekenden d. 6. – 8. marts blev der afholdt Danish Open i DHIF (Dansk Handicap Idrætsforbund) regi, hvor I. H. Aalborg stillede til start med tre svømmere.

Laura og Camilla med deres trænere Helle og Patrick ved Danish Open og Forbundsmesterskaberne 2015

De tre svømmere Camilla Aagaard, Laura Christensen og Jan Johansen, som alle tre har et handicap.


Både Camilla og Jan har et synshandicap i klasserne S13 og S12, mens Laura har et fysisk handicap og er klassificeret som S9 og SB8.


Til daglig svømmer Camilla og Laura med i NORD, da I. H. Aalborg og NORD har indgået samarbejde for at fremme konkurrencesvømning for folk med et handicap.

Tilsammen havde de tre svømmere 20 starter, hvoraf hele 14 af dem blev omsat til nye personlige rekorder (PR), hvilket giver en meget flot PR procent på hele 70%.

For Camilla bød stævnet på PR i alle hendes 7 løb, hvilket samtidig gjorde at hun slog danske rekorder i samme antal løb. De danske rekorder var hun nemlig i forvejen indehaver af.

Jan Johansen træner til daglig i I. H. Aalborg og havde ligesom Camilla 7 starter, hvor han formåede at sætte nye PR i 3 af hans løb.

Stævnet faldt desuden sammen med Jans fødselsdag, så han kunne fejre dagen og de 20 år i Esbjerg – Stort tillykke med dagen til Jan.

For Laura var stævnet ekstra vigtigt, idet hun ved stævnet skulle forsøge at kvalificere sig til verdensmesterskaberne, som til sommer bliver svømmet i Glasgow, Skotland.

Laura svømmede så hurtigt at det lykkedes hende at kvalificere sig i 100 m brystsvømning, som er hendes fortrukne stilart, men også på 200 m medley.

Udover kvalifikationen til VM, svømmede Laura også hurtigt nok til at slå PR i 4 ud af hendes 5 løb ved stævnet.

Stort tillykke med de flotte resultater til alle tre svømmere fra både Svømmeklubben NORD og I. H. Aalborg.​

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.