Dansk Svømme Award 2016

Skrevet onsdag d. 20. april 2016

Som noget nyt har svømmeunionen søsat sit eget pris-show, Dansk Svømme Award. Første udgave blev afholdt tirsdag d. 19. april, og blandt prisvinderne var flere gode bekendte af Svømmeklubben NORD.

Vores “konku-legaer” fra Aalborg Svømmeklub løb med hele tre af de store priser, idet årets damesvømmer blev Mie Ø. Nielsen, årets herresvømmer blev Victor Bromer, og årets træner blev Eyleifur Jóhannesson. Der var også hæder til Odder Svømmeklub, som vi jo besøger hvert år til Spektrum Odder Cup, i form af prisen for årets upcoming træner til Mads Hjort.

Og så gik årets officialpris meget velfortjent til “vores egen” Allan Svenningsen. De fleste i NORD kender Allan som vores trofaste overdommer gennem mange år til klubmesterskabet, og Allan er i det hele taget manden, som er er her-og-der-og-allevegne i nordjysk svømning.

Læs mere om prisuddelingen og alle de øvrige priser på svoem.dk.

Svømmeklubben NORD ønsker alle prisvinderne tillykke!