Dykkercertifikat

​Her har du mulighed for, at tage Scuba Diving International (SDI) Open Water Diver certifikat

NORD’s sportsdykkeres erfarne instruktører afholder i løbet af året kurser, hvor der undervises i såvel teori som praksis, og der afsluttes med certifikat prøve.

Kurser afholdes ved nok tilmeldte: oftest ét i foråret og ét i efteråret

Klubben tilbyder:

Ud over træningsfaciliteterne og muligheden for at erhverve dykkercertifikat, tilbyder NORD’s sportsdykkere dig også muligheden for at anvende klubbens udstyr.

Klubben råder over komplette sæt med dykkerudstyr herunder luftflasker, lungeautomater, vest m.m. NORD’s sportsdykkere har lige som Svømmeklubben NORD klubhus på adressen Skolevej 2, Nørresundby.

Her har vi klublokaler og dykkerværksted. Derudover har vi vort dykkerskib “Nordstjernen”, der er en fiskekutter, som er ombygget specielt til dykkertogter.

Nordstjernen er løbende blevet moderniseret og har bl.a. det mest moderne navigationsudstyr, så vi nemt kan finde vrag og andre spændende dykkerlokaliteter.

Vi har to gummibåde med trailer, rejsekompressor og meget mere. Det koster kun brændstofforbruget at anvende disse faciliteter.

Holdet køres af NORD’s sportsdykkerklub.

Bemærk: Inden du tilmelder dig og betaler med dankort – så skal du kontakte:

Tommy Christensen tlf. 20 20 74 33

PRISEN

Prisen for at deltage på dykkercertifikat er 3600,- DKK og inkluderer et års kontingent.

UNDERVISNINGSTIDER

Kontakt Tommy for at få tidspunkt, hvor næste kursus afholdes.

Dag:

Tidspunkt: